(ВІДЕО) «Немає значення, якого віку людина, головне, щоб було бажання боронити свою державу»

НАЗАД
02 квiтня 2024 14:43

Дрон зафільмував, як двоє українських воїнів, одягнених у кальсони, беруть у полон російського офіцера – 52-річного лейтенанта з пітєра. Один з цих воїнів – прикордонник на псевдо «Гот». Він розповів, що був у евакуаційній групі. Тоді довелося поділитися одягом із пораненим побратимом з бригади «Лють», з якого через поранення довелося зрізати однострій. А поки чекали на евакуаційний транспорт, «пташка» змалювала наближення окупанта. Часу на пошуки штанів не мали, тож довелося виходити на бойове завдання в чому було.

Начальник бойової застави з позивним «Дата» не без захоплення розповідає про свого підлеглого «Гота», який у свої майже 55 має найбільшу кількість виходів на бойові позиції. «Дата» зазначає, що прикордонник не боїться ані стрілецької зброї до рук брати, ані йти у ближній бій, ані полонених брати, як у Кліщіївці.  

«Це свідчить про те, що не тільки молодь може воювати. Немає значення, якого віку людина, головне, щоб було бажання боронити свою державу», – зазначає «Дата».

 Детальніше про роботу в евакуаційних групах та службу «Гота» у бойовому підрозділі Держприкордонслужби дивіться у відео.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси